zaterdag 14 december 2013

winterse dromen..

Bij de drukte van de wintermaanden hoort voor mij ook het verlangen naar het voorjaar en de zomer....
Het duurt nog even, ik weet het, maar, zeker in december met al zijn hectiek, droom ik van de rust van ons Franse huis en tuin.
En heel stilletjes reken ik uit wanneer wij de rit daarheen weer zullen maken.. Niet dat ik niet geniet van het "hier en nu", dat doe ik beslist, maar dromen laten zich niet tegen houden.

Dus droom ik van groen gras en spelende kindjes, van de tweeling, die hopelijk dit komend jaar voor het eerst met hun zusje naar Noroy komen, van ons nieuwe kleine meisje, dat onder de parasol in haar wiegje ligt te slapen en van de 'grote' twee, die precies de weg weten in huis en tuin en in het dorp!

Heerlijk, het is al weer bijna januari en de voorbereidingen voor de moestuin kunnen bijna beginnen, wat ga ik zaaien en hoe groot wordt het aardbeienveldje dit jaar...
Ik zie de hangmatten al weer tussen de pruimenbomen hangen, ik ruik de boerenjasmijn bijna...

5 opmerkingen:

Mon jardin en ik zei

Dat had je nu niet moeten doen......... Maar oke, ik droom wel met je mee.
Fijn winterweekend.
Anje

Ans van Ispelen zei

Ja,als ik de foto zo bekijk,is het er inderdaad heerlijk.

Groetjes Ans

Supergoof zei

heerlijk,... ik droom mee,...
;o)

Vlijtig Liesje zei

Ik krijg het verlangen naar de Lente meestal halverwege januari. Als alles grijs en grauw is, en alle feestdagen voorbij.

Maar nu kan ik ook wel genieten van de gezelligheid en warmte van de decembermaand.

mijn simpel ✄ haakjes zei

wat een leuke blogje, ik kom haak blogjes tegen via andere haaksters, ik zal meer gaan bezoeken, altijd leuk verschillende creaties te zien...groetjes